BROODJES & GRILLHUIS GALSTJAN ZWOLLE

BROODJES & GRILLHUIS GALSTJAN ZWOLLE Nummer 1 van Zwolle!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1430 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjes & Grillhuis Galstjan Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 19:48 Het eten was heerlijk :), de bezorgtijd vonden we wel lang duren.
21 mei 2022 om 1:15 Iets langer gewacht dan normaal maar werd netjes opgelost eigenaren zijn altijd super vrolijk en de bezorgers zijn altijd vriendelijk aan de deur
20 mei 2022 om 23:24 Vriendelijke bezorger en lekker eten
19 mei 2022 om 22:34 What I ended up getting tasted good, but my order wasn't complete. Not a big deal, but still disappointing.
18 mei 2022 om 23:07 Ik had besteld maar ik wist niet zeker of het was doorgekomen, ik werd vriendelijk geholpen door een jongeman aan de telefoon, eten werd erg snel en warm bezorgd. Top!
17 mei 2022 om 1:29 Vaste klant. Helaas koude niet gare patat gekregen. Gebeld en werd nieuwe gebracht in 30 minuten. kroket was ook niet gaar, of net aan gaar. Ieder het heeft gegeten, had last van de maag. Nieuwe patat was net zo niet gaar. Normaal super. Vandaag ni
16 mei 2022 om 23:37 Was super lekker, en snel bezorgd!
16 mei 2022 om 7:54 Lekker, volgende keer weer
15 mei 2022 om 19:35 Heel lekker eten waar voor je geld komt ook warm aan bij bezorging
15 mei 2022 om 19:20 Snel en lekker warm
14 mei 2022 om 20:41 Bezorging ging precies zoals ze aangaven en de bezorger was heel vriendelijk! Eten was lekker en zeker voor herhaling vatbaar!
13 mei 2022 om 12:27 Lekker!